Bestellen

BESTELLEN

Belangrijk: Lees, voordat u een email stuurt, eerst de Algemene Voorwaarden, dit voorkomt verrassingen.

U heeft de website of facebook bekeken en denkt “Zo’n taart wil ik ook!”? Mooi! Want taarten zijn natuurlijk te bestellen. Ook een taart die u op internet heeft gezien of een eigen ontwerp is uiteraard mogelijk.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik u om de volgende gegevens

  • Uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres, dit wordt alleen gebruikt voor de factuur en voor communicatie doeleinden tussen u en mij. Uw gegevens worden nooit verstrekt aan derden.
  • De datum van bezorgen of ophalen
  • Het aantal personen waarvoor u taart nodig hebt, of als u alleen om een specifieke afmeting vraagt; specifieke afmetingen.
  • Een ontwerp of een thema, u mag een voorbeeld meesturen.
  • U kunt zelf aanvullende informatie geven, zoals gelegenheid, speciale wensen omtrent smaak etc. Over het algemeen, hoe meer informatie u geeft, hoe beter ik u van dienst kan zijn.

Voordat u bestellen gaat, wil ik u op het volgende wijzen:

  • Elke taart, groot of klein, kost tijd. In de regel is het zo dat hoe meer details en boetseerwerk erop zit, hoe meer tijd het kost en dus ook, hoe hoger de prijs wordt. Dat betekent niet dat mijn prijzen te hoog zijn, het betekent alleen dat het ontwerp wat u gekozen hebt, in een duurdere categorie valt. Is de prijs hoger dan u verwacht had? Neem gerust nog eens contact op om te kijken wat er mogelijk is binnen uw budget.
  • Bij voorkeur minimaal 4 weken van tevoren bestellen, hoe eerder hoe beter, want het kan zijn dat er geen plaats in de agenda meer is. Natuurlijk zijn er regelmatig plaatsjes vrij op kortere termijn en ook een aantal dagen van tevoren is het proberen waard, echter, er kan een spoed toeslag in rekening gebracht worden.
  • Betalen gebeurt op voorhand, u krijgt van mij een factuur per email en deze dient u te betalen vóór de uiterste betaaldatum, zorg ervoor dat mijn emailadres ontvangen kan worden door uw email client. Is de taart dan nog niet betaald, ben ik genoodzaakt hem uit de agenda te halen omdat voorbereiding tijd en geld kost. Contant in overleg met Taart-Art.
  • Annuleren kan tot 4 dagen voor datum van afleveren. Hierna zijn alle voorbereidingen getroffen en deels werk al verzet en vervalt uw recht op volledige restitutie.
  • De prijs die u van mij krijgt is inclusief BTW van 9%, op de factuur staan de netto en bruto bedragen vermeld.

Bestellingen kunt u richten aan info@taart-art.nl  

Alle andere vragen kunt u sturen naar info@taart-art.nl Niet vergeten, lees de Algemene Voorwaarden