Algemene voorwaarden

 

Algemene Voorwaarden Taarten Bestellen

 

Bestellen, betalen, annuleren, wijzigingen, restitutie

U bestelt uw taart bij voorkeur minimaal 2 weken van tevoren. Bij bruidstaarten graag 8 weken minimaal van tevoren. Is het kort dag dan kunt u altijd even contact opnemen en kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.

De opdracht dient maximaal 1 week voor levering betaald te zijn. Bij afhalen kan indien afgesproken met Taart-Art contant worden betaald.
Indien de betaling niet tijdig op rekening staat, wordt de bestelling verwijderd. Alle bestellingen die 4 dagen voor datum niet op rekening van Taart-Art staan, worden definitief verwijderd, heeft u wel betaald maar staat dit nog niet op rekening, kan Taart-Art vragen om een bewijs van betalen.
Binnen 4-7 dagen voor levering een bestelling plaatsen, valt onder spoed en zal, afhankelijk van de opdracht, een toeslag van 5% tot 20% over de totaalprijs krijgen. Dit geld ook als de datum gereserveerd is maar er nog geen akkoord is gekomen van uw kant.
Binnen 4 dagen tot de bezorging annuleren resulteert in het vervallen van het recht op restitutie. Bij bruidstaarten wordt deze periode per taart bekeken en aangepast, afhankelijk van de hoeveelheid voorbereiding.

Voor bruidstaarten en bestellingen boven geldt een betaaltermijn van 18 dagen. Het volledige bedrag dient uiterlijk 14 dagen voor datum op rekening te staan.

Taart-Art houd zich het recht voor een bestelling zonder opgaaf van reden te annuleren, dit wordt gecompenseerd door volledige teruggave van al betaalde gelden en zal u in dit geval helpen met zoeken naar een andere taartenmaker. U kiest zelf de vervanger uit en Taart-Art is in geen geval aansprakelijk voor de gevolgen van overstap naar de vervanger.

Vulling en Houdbaarheid

Dit gedeelte bevat advies, maar kan op geen enkele manier tegen ons gebruikt worden. Zodra de taart door u opgehaald is of bij u bezorgd is, bent u verantwoordelijk voor de taart, hoe u hem bewaart, presenteert, verpakt, invriest etc.
De taarten kunnen vullingen bevatten die in de koeling moeten Dit wordt ten alle tijden aan u medegedeeld.
De taarten worden vrijwel altijd afgewerkt met fondant, dit kunt u zien als preservatie. Fondant zorgt ervoor dat de taart binnenin langer vers en lekker blijft, bovendien minder snel uitdroogt. Over het algemeen zijn de taarten vanaf het moment dat ze hier gevuld worden, 4 a 5 dagen houdbaar, mits ze niet aangesneden worden. Een taart gemaakt van cake en ganache, eventueel likeur, kan tot 2 weken houdbaar zijn.
Na aansnijden hangt de houdbaarheid volledig af van hoe u hiermee omgaat. Mijn advies zal altijd zijn om de taarten op te eten op de dag dat u deze heeft opgehaald/laten bezorgen of de dag erop als u hem in de avond heeft gehaald. Wilt u restanten invriezen, houdt u er dan rekening mee deze zo goed mogelijk luchtdicht te verpakken. Houd er ook rekening mee dat de taart mits goed verpakt, maximaal 3 maanden in de diepvries houdbaar is, langer bewaren is hoe dan ook uw eigen keuze, dit beinvloed de smaak en structuur sterk.

Prijs

Elke taart is anders, de uiteindelijke prijs hangt volledig van uw wensen af, daarom staan er hier op de website geen totaalprijzen vermeld. Uit privacybescherming van mijn klanten, zal ik ook niet prijsgeven wat een bepaalde taart heeft gekost, dit omdat niemand hoeft te weten wat een ander aan taart heeft uitgegeven, ik vraag hiervoor uw begrip.

Een bruidsproeverij kost €35,- u krijgt een lijst toegestuurd via e-mail met smaken waaruit u kunt kiezen, hier kiest u maximaal 4 vullingen, en 2 soorten gebak. De proeverij wodt door u opgehaald, op de afgesproken datum en tijd.

Constructie/inwendige structuur, support van toppers

Voor een aantal ontwerpen is het noodzakelijk om niet-eetbaar materiaal te gebruiken. Dit kan variëren van bamboe dowels en tussenkarton voor een stapeltaart, of koperdraad in een topper, tot een complete constructie van MDF, pijp, schroeven, schroefdraad, bouten, moeren, etc. Hierbij zorg ik dat eventueel behandelde materialen niet in contact komen met de taart of de vulling. De kosten hiervoor zijn verwerkt in uw bestelling. Er kan een huurprijs/borg van toepassing zijn, hier zullen ook uiterlijke retour datums aan verbonden zijn.

Bezorging of afhalen in overleg

In overleg bezorg ik de taart bij u op locatie. Alle garantie vervalt op het moment van de overdracht
Ik ben niet verantwoordelijk voor de manier waarop u uw taart vervoert en bewaard

bezorging heeft een starttarief van € 15,= daarbij komt €0,50 per gereden km (retour) is het langer dan een half uur dan komt daar € 25 extra bij.

Kilometers worden naar boven afgerond.

Tijdstip van bezorgen valt binnen een tijdspanne van 1 uur en alleen overdag. (avondbezorging in overleg) Bijvoorbeeld, Uw taart wordt tussen 09:00u en 10:00 bezorgd. Wilt u een ander tijdstip, dan kunt u dat natuurlijk aangeven, er zijn echter geen garanties dat dit lukt.
U kunt uw taart ook afhalen op afspraak, overdag of ‘s avonds maakt in dit geval geen verschil. Ook bij afhalen zijn er geen garanties dat uw gewenste tijdstip beschikbaar is.

Als u later bent dan afgesproken, neem dan altijd contact op, anders kan het voorkomen dat we er dan niet meer zijn. Dit is uiteraard uw eigen risico.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om bijzonderheden met betrekking tot route, parkeren, liften en trappen, aan te geven? Bij bezorging in een flatgebouw of anders dan begane grond, dient er een werkende lift aanwezig te zijn.

 

Legale informatie

Taart-Art staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 53305086

Taart-Art
Frans Halsstraat 27
4715 BV Rucphen
Nederland
tel. nr. : 0621180838

© 2015 Taart-Art