Smaken                                                                                                                                De mogelijkheden van taart smaken in een paar stappen:

Stap 1:    De biscuit of cake:

Dit is de basis van de taart.

Biscuit is een beslag wat gemaakt wordt zonder boter en daarom heerlijk luchtig.

Cake daarintegen is wat zwaarder maar beter geschikt voor het maken van een 3d taart.

Biscuit en cake kan worden gemaakt in de volgende smaken:                                                                                                                           Naturel, chocolade, vanille, citroen

Stap 2:   De vulling:                

De taart wordt standaard gevuld met 2 lagen van 2 smaken. de mogelijkheden zijn :

1: Een crème met confituur of vers fruit                                                                                                                                                               2: bavarois                                                                                                                                                                                                                   3: Banketbakkersroom met confituur of vers fuit.                                                                                                                                                u kunt uw keuze maken uit onderstaande smaken. 

Crème:                                                                                                                                                                                                                    Vanille, Aardbei, Banaan, Citroen, Framboos, Mango,  Sinaasappel, Witte chocolade, Chocolade, Karamel, Mokka.

 Confituur:                                                                                                                                                                                                           Aardbei, Framboos, Sinaasappel, Bosbes, Viervruchten, Abrikoos.                                                                                                                  In plaats van  confituur kunt u ook kiezen voor: chocolade stukjes, chocolade crunch of karamelblokjes.

Confituur uit eigen keuken:                                                                                                                                                                                    Appel-peer, Braam,  Braam-Appel, Braam-gecarameliseerde appel, Braam-Aardbei, Citroen, Rozenbottel,                                      Kersen, (voor deze smaken geld op is op)

Bavarois:                                                                                                                                                                                                                    Aardbei, Framboos, Chocolade, Citroen, mango, karamel.

Overige:                                                                                                                                                                                                Banketbakkersroom, Zwitserse room, Champagne crème, Bastognekoek crème, Oreo koek crème,                                                     Speculaas kruiden crème, koek kruiden crème.

Specialiteiten van het Huis:                                                                                                                                                                                                  Crème de patteserie Sinaasappel, Crème de patteserie Citroen, Verse Appel-Kaneel stukjes

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden, misschien heeft u een heel andere favoriete smaak. Gewoon naar vragen, meestal is het mogelijk om dit ook te maken.


Wat betreft de prijs van een standaard taart is inbegrepen biscuit, met een vulling van 2 lagen