Stap 1: De biscuit of cake:
Dit is de basis van de taart.
Biscuit is een beslag wat gemaakt wordt zonder boter en daarom heerlijk luchtig.
Cake daarintegen is wat zwaarder maar beter geschikt voor het maken van een 3d taart.
Biscuit en cake kan worden gemaakt in de volgende smaken: Naturel, chocolade, vanille en citroen
Stap 2: De vulling:
De taart wordt standaard gevuld met 2 lagen van 2 smaken. de mogelijkheden zijn :
1: Een crème met confituur of vers fruit (van het seizoen)
2: Bavarois
3: Banketbakkersroom met confituur of vers fuit.
u kunt uw keuze maken uit onderstaande smaken:
Crème:
Vanille, Aardbei, Banaan, Citroen, Framboos, Sinaasappel, Witte chocolade, Chocolade, Karamel, Mokka.
Confituur:
Aardbei, Framboos, Sinaasappel, Bosbes, Viervruchten, Abrikoos. In plaats van confituur kunt u ook kiezen voor: chocolade stukjes, chocolade crunch of chocolade bites
Confituur uit eigen keuken:
Braam, Braam-Appel, Braam-Aardbei, Citroen, 3vruchten (aardbei-braam-framboos) 4 vruchten (aarbei-braam -ramboos-blauwe bes), Kersen (voor deze smaken geld op is op)
Bavarois: Aardbei, Banaan, Framboos, Chocolade, en Citroen
Overige:
Banketbakkersroom, Zwitserse room, Champagne crème, Bastognekoek crème, Oreo koek crème, Speculaas kruiden crème, koek kruiden crème en gebakken appel met kaneel.
Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden, misschien heeft u een heel andere favoriete smaak. Gewoon naar vragen, meestal is het mogelijk om dit ook te maken.
Wat betreft de prijs van een standaard taart is inbegrepen biscuit, met een vulling van 2 lagen, voor kindertaarten is de standaardvulling: banketbakkersroom met jam.